RecensiesSchrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.14.135 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Fam. J. Fam. J. uit Culemborg schreef op 14/05/2019 om 15:17:
John Mulder heeft echt vakwerk geleverd bij ons. Mooie trap met pvc en de slaapkamers met tapijt.
L van der Vlugt L van der Vlugt uit Maarssen schreef op 11/12/2017 om 15:41:
Wij zijn erg tevreden over John Mulder. Duidelijke communicatie, goede adviezen en onze trap is heel vakkundig opnieuw van vloerbedekkking voorzien. Ziet er weer prachtig uit!
Audrey Wilschut Audrey Wilschut uit Maarssen schreef op 11/11/2016 om 08:27:
Dankzij Mulder woning & projectstoffering heb ik weer een mooie schoonloopmat in de gang, is mijn werkkast weer voorzien van een mooie vloer en ook de plinten op de bovenverdieping zijn strak gelegd. Uitstekend advies gekregen, goed meegedacht en werk is netjes en professioneel uitgevoerd. Kortom ik kan Mulder woning & projectstoffering van harte aanbevelen.
Fam. Maas Fam. Maas uit Culemborg schreef op 08/09/2016 om 21:49:
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het werk, dat door de heer Mulder bij ons is geleverd. De hele bovenverdieping ziet er met het nieuwe tapijt perfect uit! Maar ook toen we na 3 dagen zelf een ongelukje hadden veroorzaakt op de nieuwe vloerbedekking, stond de heer Mulder direct paraat om alles weer netjes op orde te krijgen, door een reststuk tapijt er netjes opnieuw in te lijmen. Kortom, zeer aan te bevelen, chapeau!
M. Smit M. Smit uit Utrecht schreef op 11/02/2016 om 15:07:
John Mulder was mij aanbevolen en dat was een goede keuze gebleken. Hij heeft mijn oude parketvloer eruit gehaald en een goed advies gegeven voor een nieuwe laminaatvloer. Deze werd snel en mooi gelegd en ik ben nu een erg tevreden klant. Ik zou John graag aanbevelen bij anderen.
C. Bosman C. Bosman uit Vleuten schreef op 04/02/2016 om 19:01:
Na eerdere goede ervaringen heb ik Mulder Stofferingen ook bij mijn laatste verhuizing weer ingeschakeld. Dit bleek wederom de beste keus. Na uitgebreid advies over tapijtsoorten en kleuren, zijn mijn trap en hal weer als nieuw. Ik heb Mulder Stofferingen aan meerdere mensen aanbevolen en zal dat ook zeker blijven doen!
E. Boersma E. Boersma uit Maarssen schreef op 01/02/2016 om 19:05:
Zeer tevreden over het hele proces: van goede adviezen ter plaatse toen gang en trap nog kaal waren naar supernet en strak afgewerkte inloopmat en trap. Aanrader!
M. Bartels M. Bartels uit Maarssen schreef op 07/01/2016 om 17:28:
Mulder Stofferingen heeft bij ons een nieuwe schoonloop mat geplaatst. Vakwerk..., mat ligt er prachtig in, onlangs de lastige hoeken en uitsparingen. (Dit was andere stoffeerders nog niet gelukt) Zeer tevreden!

 

Google Reviews


review