Google Reviews


Hoeveel sterren zou jij ons willen geven?
Klik hier om een review op Google te plaatsen en help ons hiermee onze vindbaarheid op Google te verbeteren!

review


Recensies op onze website

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.4.147 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Jan Klein Poelhuis Jan Klein Poelhuis uit Utrecht schreef op 25/01/2022 om 15:40
John heeft mijn rechte trap opnieuw gestoffeerd. Om te beginnen: wat een leuke vent om in je huis te hebben. Vrolijk, oprecht en een echte vakman. Het resultaat is er dan ook naar en ben super tevreden!
Mark Janssen Mark Janssen uit Maarssen schreef op 05/11/2021 om 17:46
John heeft topwerk afgeleverd, de trap ziet er heel mooi uit. En ondanks de leveringsproblemen mbt het materiaal kwam hij zijn afspraken toch netjes na. Dank! art. Mark
Mike Mike uit Amstelveen schreef op 27/10/2021 om 18:50
John heeft bij ons 2 dichte trappen gestoffeerd. Dat heeft hij heel vakkundig gedaan, bovendien heeft hij alles keurig netjes schoon achtergelaten. Wij zijn erg blij met het resultaat en raden hem van harte aan, dankjewel John!
Familie Koren Familie Koren uit Maarssen schreef op 17/10/2021 om 17:19
John heeft bij ons 2 dichte trappen bekleed met tapijt en recentelijk onze benedenverdieping voorzien van een mooie PVC-vloer. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Hij legt duidelijk uit wat hij precies allemaal gaat doen, komt zijn afspraken na en werkt keurig en snel! John is een top stoffeerder met passie voor zijn vak!
Irene Vd Sluis Irene Vd Sluis uit Hoofddorp schreef op 29/09/2021 om 19:07
John heeft mijn (dichte) trap gestoffeerd. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat. Echt een vakman. John komt zijn afspraken na, duidelijke communicatie en levert kwaliteit. Mijn nieuwe lamiaat vloer mag hij binnenkort ook leggen.
Karim Karim uit Maarssen schreef op 25/08/2021 om 08:52
Trapbekleding: Komt eerst langs om je advies te geven wat het beste is voor je trap Een breed assortiment van kleur en tapijt stalen Goeie prijs en een mooie beklede trap geleverd. In 4 uurtjes gelegd!
Danique Danique uit Maarssen schreef op 13/08/2021 om 17:59
Het contact met John was fijn en snel. Prachtige trap opgeleverd! Een aanrader!
Jan en Tineke Vernooij-van Veen Jan en Tineke Vernooij-van Veen uit Zelhem schreef op 06/08/2021 om 21:14
John heeft in ons nieuwe huis de bestaande plavuizenvloer geëgaliseerd en voorzien van pvc met de uitstraling van beton. Het is precies geworden zoals we graag wilden. Top, John!!
J.A.Aalberts J.A.Aalberts uit Maarssenbroek schreef op 18/05/2021 om 14:27
John heeft de benedenstad en open boventrap gestoffeerd is netjes gedaan een aanrader
Verhoef Verhoef uit Vleuten schreef op 22/04/2021 om 15:22
We zijn super tevreden over het werk van deze vakman! Trap ziet er weer strak uit, netjes gelegd. Echt een aanrader!
Willem Willem uit Maarssen schreef op 31/03/2021 om 08:07
We zochten lang een stoffeerder voor de trap in onze nieuwe woning. Met het ruime assortiment aan keuzes en duidelijke afspraken over tijdstip van leggen, was de keuze snel gemaakt. Nu de klus is afgerond kunnen we niet anders concluderen een goede keuze gemaakt te hebben met John Mulder Woning & Project stoffering.
Jurrian Jurrian uit Veenendaal schreef op 22/03/2021 om 19:28
Hele leuke kerel met gigantisch veel kennis en kwaliteit! Meerdere vloeren en trappen geplaatst. Meer dan tevreden! Aanrader!!
Shirley Shirley schreef op 04/02/2021 om 12:34
John heeft bij ons 2 trappen en een overloop bekleed met PVC. Resultaat mag er wezen. ! Alles vlot en netjes door John gedaan. Denkt mee en komt met goede ideeën. Binnenkort gaat John onze plavuizenvloer op de beneden verdieping onder handen nemen en ook daar een mooie PVC vloer leggen. Aanrader en nog een gezellige vent ook 🙂
Michiel en Lisanne Michiel en Lisanne uit Utrecht schreef op 18/12/2020 om 14:46
John heeft onze twee trappen (een dichte en een open) opnieuw gestoffeerd en onze droogloopmat vervangen. Het ziet er weer netjes, strak en schoon uit. Heel blij mee! Daarnaast is John een vrolijke en aardige man en was het dus gezellig om hem twee dagen over de vloer te hebben.
Thomas Van belzen Thomas Van belzen uit Maarssen schreef op 15/12/2020 om 19:44
Beeldschoon. Een plaatje. Beneden en boven hebben wij een visgraad-pvc-vloer laten leggen door John en komend jaar willen we onze woonkamer opdezelfde manier aanpakken. Zonder enige twijfel kiezen wij weer voor John. De vloer ligt er superstrak in en ook alle plinten zien er keurig uit. John is een vrolijke vakman die niets afraffelt, maar met je meedenkt, de tijd neemt en zorgvuldig werkt. Kortom een topper! En het eindresultaat is nogmaals verbluffend.
Rob Rob uit Alphen aan den Rijn schreef op 01/11/2020 om 10:56
John heeft 2 weken geleden 2 trappen gestoffeerd, de beneden verdieping met een gelijmde PVC vloer na egalisatie (super strak!). Op de boven verdieping vinyl. Alles is netjes, strak en vakkundig gelegd. Daarnaast is John ook een hele aardige en gezellige kerel, dus niet vervelend om over de vloer te hebben.
R. Huberts R. Huberts uit De meern schreef op 07/10/2020 om 06:54
Deze week door John een dichte trap, een open trap naar zolder en 2 x een overloop met tapijt laten bekleden : prachtig resultaat. Keurig afgewerkt, strak gelegd, alles volgens planning. John is een vakman !
Edwin Edwin uit Breukelen schreef op 12/08/2020 om 16:32
Wat een schitterend eindresultaat! Kwalitatief hoogwaardig tapijt laten leggen op beide trappen en wij zijn er heel blij mee. Goede afspraken, communicatie top, goede materialen en prachtig resultaat. Ik kan iedereen aanbevelen tapijt te laten leggen door John. Bedankt!
M. Boersma M. Boersma uit Maarssen schreef op 08/08/2020 om 07:19
Afgelopen voorjaar heeft John bij ons de trappen en eerste verdieping voorzien van tapijt. Vooraf goed advies gekregen en samen mooi tapijt uitgekozen. Het ligt er super strak in en we zijn er erg blij mee. John werkt hard, netjes en brengt tegelijk ook nog een vrolijke noot in huis!
Manon Manon schreef op 14/07/2020 om 11:16
John heeft bij ons de trap bekleed ! Perfect! duidelijke afspraken en vak werk en werkt ook nog is heel netjes! TOP!